Байсуфінов: Казахстан прагнутиме виправити статистику ігор з Україною

Наступний матч кваліфікації світової першості збірна України з футболу зіграє 31 березня у Києві проти команди Казахстану, на тренерський місток якої після чотирирічної перерви повернувся Талгат Байсуфінов.

52-річний наставник упевнений, що його команді до снаги дати бій будь-кому із суперників. Зокрема - збірній України, якій казахстанці у відбіркових циклах програвали чотири рази поспіль, повідомляє пресслужба УАФ.

"Намагаюся побудувати команду, яка гратиме в сучасний і красивий футбол. У кожному матчі збірна має грати на результат незважаючи на статус суперника. Ми знаємо про невтішну статистику в іграх проти України. Десь наша збірна могла зачепитися за очки, десь усе вирішувала майстерність суперника. Що стосується майбутньої зустрічі, то команда зробить усе можливе, аби виправити цю статистику. При цьому всіх секретів розкривати не буду... Кожен гравець нинішньої збірної України таїть у собі небезпеку. Багато футболістів виступають за кордоном. Вирізняти когось окремо не хотілося б. В Україні дуже рівна команда із хорошим підбором виконавців", - сказав Талгат Байсуфінов. 

Читайте також: Тренер Фінляндії: У Києві наші футболісти здобули добрий результат

Турнірне становище у відбірковій групі D чемпіонату світу-2022: Франція - 4 очки (після 2-х ігор),  Фінляндія - 2 (2), Україна - 2 (2), Боснія і Герцеговина - 1 (1),Казахстан - 0 (1).

Фото: uaf.ua.