«Дніпро» і «Хімік» здобули треті перемоги в Суперлізі

Оновлено

Команди з Дніпра і Южного наздогнали сенсаційного лідера сезону – «Прометей». 

Триває регулярний чемпіонат української баскетбольної Суперліги. Свої треті перемоги в сезоні здобули «Дніпро» і «Хімік». «Дніпро» обіграв вдома «Запоріжжя» 96:85, а в Южному місцевий «Хімік» переміг «Черкаських Мавп» 91:71. Про це повідомляє Укрінформ.

«Дніпро» на своєму майданчику зустрів гідний спротив «Запоріжжя», але у підсумку зумів дотиснути гостей – 96:85. Найрезультативніші гравці матчу: Станіслав Тимофеєнко (16 очки)  у «Дніпра» і Дейонте Сіммонс (14 очок) у «Запоріжжя».

Чинний чемпіон країни – «Хімік» важко розпочав домашній матч проти «Черкаських Мавп», однак у другій половині гри команда з Южного домінувала на майданчику і перемогла – 91:71. Найрезультативніші гравці матчу: Льюїс Салліван і Аверейл Югба ( по 17 очок) у «Хіміка» та Сеад Гаджифейзович (19 очок) у гостей.

Читайте також: Суперліга: «Хімік» обіграв «Київ-Баскет»

Після цих перемог команди з Дніпра і Южного набрали по 6 очок і наздогнали сенсаційного лідера сезону – «Прометей». 

В третьому матчі сьогоднішнього ігрового дня «Київ-Баскет» обіграв на виїзді «Одесу» - 90:51. Це друга перемога киян в трьох стартових матчах сезону.

Нагадаємо, в поєдинку дебютантів Суперліги «Прометей» обіграв на виїзді «Харківських Соколів» 81:70. «Прометей» виграв усі три матчі на старті, набрав 6 очок і очолив турнірну таблицю.