Багатскіс і Радулович затверджені головними тренерами збірних України з баскетболу

18 вересня Виконком Федерації баскетболу України затвердив тренерський склад чоловічої та жіночої національних збірних України.

Айнарс Багатскіс і Срджан Радулович позбулися частки "в.о" на своїх посадах і стали головними тренерами відповідно чоловічої та жіночої національних збірних з баскетболу. Про це повідомляє пресслужба ФБУ.

До тренерського штабу чоловічої збірної України увійшли: головний тренер Айнарс Багатскіс, його асистенти Максим Міхельсон і Віталій Степановський, тренер з фізпідготовки Маріс Брузікс.

До тренерського штабу жіночої збірної України увійшли: головний тренер Срджан Радулович, його асистенти Інна Кочубей і Олена Федченко, тренер з фізпідготовки Володимир Кучеренко.

Читайте також: Став відомий розклад матчів збірної України у відборі на Євробаскет-2021

Айнарс Багатскіс вже встиг провести зі своїми новими підопічними навчально-тренувальні збори у серпні, які закінчилися двома спарингами зі збірною Білорусі в Мінську. Срджан Радулович працював у тренерському штабі свого попередника Горана Бошковича. Після завершення чемпіонату Європи жіноча збірна України ще не проводила тренувальних активностей.