Тайсон повідомив, що готовий до поєдинку проти “Манчестер Сіті”

Відео

Бразильський форвард донецького футбольного клубу “Шахтар” Тайсон, який 14 вересня отримав струс мозку в матчі проти луганської “Зорі” (4:3), повідомив, що повернувся до тренувань із загальним складом.

У своєму відеозверненні в Instagram Тайсон запевнив вболівальників, що повністю оговтався від травми і готовий зіграти проти англійського “Манчестер Сіті” 18 вересня в рамках групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Я хочу заспокоїти всіх і подякувати за повідомлення, які я отримав за ці дні. Я втратив свідомість і мав припадок через сильний удар, який я отримав у суботньому матчі. Але я вже на 100% тренуюсь і сподіваюся зіграти в середу в Лізі чемпіонів", - сказав Тайсон.

Нагадаємо, 14 вересня футболісти донецького "Шахтаря" перемогли луганську "Зорю" (4:3) в 7-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. Бразильский півзахисник “Шахтаря” Тайсон був змушений залишити поле на ношах, отримавши пошкодження. При цьому півзахисник бився в конвульсіях після того, як в одному з ігрових епізодів він впав на газон, а Ісмаїлі, що пробігав поруч, випадково вдарив свого партнера по голові.

Читайте також: Участь Тайсона в грі з “Ман Сіті” залишається під питанням — лікар “Шахтаря”

Поєдинок “Шахтар” - “Манчестер Сіті” відбудеться в середу, 18 вересня, в Харкові на ОСК “Металіст” в рамках групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Фото: ua-football.com