“Олександрія” безкоштовно везе уболівальників на матч проти “Вольфсбурга”

Футбольний клуб “Олександрія” надасть транспортну підтримку вболівальникам на поєдинок із німецьким “Вольфсбургом”, який відбудеться 19 вересня в рамках групового етапу Ліги Європи.

Автобус місткістю 60 місць вирушить із міста “Олександрія”, заявки приймаються до 12.00 понеділка, 9 вересня. Про це повідомляє офіційний сайт ФК “Олександрія”.

“Орієнтовний час поїздки автобусом за маршрутом Олександрія - Вольфсбург складає близько 23 годин. При собі необхідно мати біометричний паспорт і медичну страховку на період перебування за кордоном”, - йдеться в повідомленні.

Проїзд для уболівальників до Вольфсбурга й в зворотній бік є безкоштовним. Шанувальники футболу сплачують лише за квиток самого матчу.

Читайте також: Склад “Олександрії” поповнив французький півзахисник

Як повідомлялося, за підсумками жеребкування групового турніру Ліги Європи УЄФА, яке відбулося в 30 серпня в Монако, "Олександрія" у квартеті І складе компанію "Вольфсбургу", "Генту" та "Сент-Етьєну".

На груповій стадії Ліги Європи команди зіграють у два кола, матчі заплановані на 19 вересня, 3 та 24 жовтня, 7 і 28 листопада та 12 грудня.