Муйжніекс оцінив готовність баскетболістів “Прометея” до старту в українській Суперлізі

Фото

Головний тренер спортивного клубу "Прометей" Карліс Муйжніекс розповів про підготовку баскетболістів до нового сезону.

Карліс Муйжніекс, зокрема, оцінив підготовку баскетболістів за результатами перших товариських матчів і зазначив, що до старту чемпіонату країни команда підійде у своїй кращій формі.

“Всі гравці добре проявили себе в товариських іграх, в яких ми грали тільки на перемогу. Але головні цілі цих зборів - перевірити хлопців і відпрацювати тактику, яку, можливо, будемо застосовувати в подальшому. На даний момент команда не готова на всі 100 відсотків. Але з кожною новою грою бачу більше позитивного, ніж негативного. Ми прогресуємо, і до першого поєдинку чемпіонату повинні бути вже в своїй кращій формі”, - сказав Муйжніекс.

Баскетболісти "Прометея" готуютчся до старту в Суперлізі Парі-Матч / Фото: М.Мякшиков, Укрінформ

Нагадаємо, в серпні новачки Суперліги Парі-Матч баскетболісти “Прометея” провели тренувальний збір у Литві, де в рамках підготовки до сезону зіграли чотири контрольні поєдинки.

В елітному дивізіоні чемпіонату України “Прометей” стартує 28 вересня домашнім матчем проти бронзового призера минулого сезону Суперліги клубу "Запоріжжя".

Читайте також: Баскетбольні команди Суперліги Парі-Матч зіграють на передсезонному турнірі

Цьогоріч у вищому баскетбольному дивізіоні України зіграють відразу 9 команд: БК "Дніпро", МБК "Миколаїв", БК "Хімік" (Южний), БК "Черкаські Мавпи", БК "Запоріжжя", БК "Одеса", БК "Київ-Баскет", СК "Прометей" (Кам'янське) і БК "Харківські Соколи".