Павелко: Зразкові фінали Ліги чемпіонів вплинули на представництво України у виконкомі УЄФА

Нині у Запоріжжі проходить XXII Конгрес Федерації футболу України. 

Виступаючи перед делегатами, президент ФФУ Андрій Павелко відзначив одне з високих досягнень, завдяки яким Україна отримала цього року представництво у виконкомі УЄФА. Це - зразкові фінали Лиги чемпіонів, що пройшли у Києві, повідомляє прес-служба ФФУ. 

"Однією з підстав для такої довіри УЄФА стали підсумки організації фінальних поєдинків Ліги чемпіонів серед чоловічих та жіночих клубів у Києві. Адже, попри скепсис багатьох і чималі складнощі, ми чудово впоралися із завданням, подарувавши десяткам тисяч гостей нашої столиці й мільйонам уболівальників з усього світу неповторні спортивні емоції. Ця робота отримала позитивні відгуки і найвищі оцінки футбольних асоціацій різних країн, УЄФА та особисто президента союзу Александера Чеферіна", - заявив Павелко.

Читайте також: Виконком ФФУ визначив місця проведення матчів збірних України

За його словами, ми можемо пишатися довірою, якої удостоїлася Україна за підсумками 43-го чергового Конгресу УЄФА, отримавши нове представництво у вищому виконавчому органі союзу - виконавчому комітеті. 

"Це наша спільна заслуга, велика відповідальність та нові можливості для подальшого розвитку вітчизняного футболу", - підкреслив президент ФФУ.