Хокей: капітан збірної України вважає гру команди проти Румунії найгіршою на ЧС

Відео

Капітан національної збірної України з хокею нападник Андрій Міхнов поділився враженнями від матчу ЧС-2019 у Дивізіоні 1B проти збірної Румунії, який команда програла з рахунком 1:5.

Андрій Міхнов в коментарі телеканалу XSPORT, зокрема, зазначив, що це була найгірша гра команди на турнірі.

“Справа навіть не в реалізації. Сьогодні відіграли, напевно, найгіршу гру на турнірі. Не знаю, з чим це пов'язано - будемо розбиратися. Так грати вирішальну гру, в якій можна було поборотися за високі місця... Треба грати агресивніше: сьогодні не було ні швидкості, ні руху у команди, сьогодні випали всі чотири ланки. На жаль.

У чому румуни нас переграли? У всьому, напевно. Вони нічого не зробили для перемоги, ми їм подарували перші три голи. Закон хокею, що не можна пропускати на початку і в кінці періодів, а ми пропустили дві шайби в першому і другому. Вони грали грамотно, у відкат, простий хокей - відкидання, добивання. Все, що нам говорили тренери, ми сьогодні не зробили”, - зазначив Міхнов.

Читайте також: Національна збірна України з хокею програла Румунії на чемпіонаті світу

Відео коментаря:

Як повідомляв Укрінформ, 2 травня хокеїсти національної збірної України поступилися команді Румунії (1:5) у четвертому турі чемпіонаті світу в Дивізіоні 1B, що триває в Естонії. У попередніх матчах ЧС-2019 підопічні Андрія Срюбка програли японцям (2:3) та полякам (3:7) і перемогли голландців (8:1). Заключний поєдинок відбудеться у суботу, 4 травня, проти Естонії. Початок - о 20.00.