Фанат “Манчестер Сіті” назвав Зінченка щасливим талісманом

Фанати англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" вважать українського захисника Олександра Зінченка героєм матчу проти “Манчестер Юнайтед” (2:0), який вивів команду на перший рядок в турнірній таблиці АПЛ.

Так, наприклад, Steven вважає, що Зінченко може стати кращим захисником "Манчестер Сіті" вже наступного сезону, а Giant назвав українського футболіста “щасливим талісманом”. Про це повідомляє Sportanalytic.com.

"Такими темпами Зінченко стане кращим захисником "Манчестер Сіті" вже в наступному сезоні. Хлопець постійно прогресує, особливо це помітно в останні півроку", - зазначив Steven.

"Якщо Гвардіола хоче виграти чемпіонський титул, то йому просто потрібно випускати Олександра Зінченка на поле. Це наш щасливий талісман. Та й в плані гри хлопець серйозно додав у цьому сезоні. Це вже не той юний футболіст, який губився на полі і не знав, що йому робити в матчах з сильними суперниками", - підкреслив Giant.

Читайте також: Зінченко потрапив до трійки кращих футболістів “Ман Сіті” в грі з “МЮ” - Whoscored

Як повідомляв Укрінформ, футболіст збірної України Олександр Зінченко став одним з кращих в центральному матчі чемпіонату Англії між “Манчестер Юнайтед” і “Манчестер Сіті” (0: 2) за версією Whoscored. Авторитетний портал Whoscored поставив 22-річному українському футболісту оцінку 7,42 бала за матч. Більше отримали лише Бернарду Сілва (8,29) і Рахім Стерлінг (8,25).