Павелко взяв участь у церемонії відкриття 2 нових стадіонів на Дніпропетровщині

Фото

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко під час робочої поїздки на Дніпропетровщину взяв участь у церемонії відкриття двох нових стадіонів зі штучним покриттям.

Нові стадіони зі штучним покриттям з’явилися у місті Кам’янське та селищі міського типу Петриківка. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

На двох стадіонах уже займаються фізкультурою школярі й вихованці місцевих ДЮСШ, а незабаром тут проходитимуть і районні спортивні змагання.

“Місто Кам’янське вже подарувало футбольній Україні в різні роки гравців юнацьких та національної збірної Геннадія Литовченка, Артема Кравця і Олександра Сватка. А з появою нової спортивної інфраструктури можливості виховання тут у майбутньому футболістів найвищого рівня лише зростуть. Також ми сподіваємося, що, окрім всесвітньо відомого художнього розпису, яким славна Петриківка, невдовзі цей чудовий населений пункт прославиться ще й футбольними зірками світового масштабу. Щиро бажаю малечі, яка сьогодні, незважаючи на дощ і вітер, демонструє на новеньких полях свою любов до футболу, перемог та найвищих спортивних досягнень”, — прокоментував відкриття нових спортивних об’єктів Андрій Павелко.

Читайте також: На Полтавщині за рік побудували 18 футбольних майданчиків

Обидва спортивні об’єкти мають великі футбольні поля та міні-футбольні майданчики з якісним штучним покриттям, баскетбольні майданчики, а також легкоатлетичні зони та тренажери. Відтак займатися тут футболом та проводити змагання різного рівня можна протягом майже усього року.