Ломаченко легко переможе Гарсію – Фредді Роуч

Відомий тренер очікує на класний бій і перемогу українця.

Легендарний американський тренер Фредді Роуч впевнений, що чемпіон світу за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко легко переможе Майкі Гарсію. Також американець зазначив, що українець провів відмінний бій проти Ентоні Кролли. Про це Роуч розповів в інтерв'ю Youtube-каналу Fino Boxing.

«Ломаченко бився дуже добре. Він вийшов серйозним на ринг, не грався з суперником і провів хороший бій.

Я думаю Ломаченко легко переможе Гарсію. Майкі перейшов в нову вагу, але не виграв там жодного раунду. Це було його рішення. Він хороший боксер, але йому потрібно опуститися в категорію нижче, щоб стати більш конкурентоспроможними. Поєдинок проти Ломаченко є ідеальним для нього», - сказав Роуч.

Читайте також: Ломаченко уникнув операції, травма руки несерйозна

Минулого тижня Ломаченко в Лос-Анджелесі захистив титули чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBO і WBA, нокаутувавши британця Кроллу в четвертому раунді, але при цьому Василь травмував руку. Травма українця виявилася несерйозною і в вересні він повинен повернутися на ринг.

Раніше володар титулу WBC в легкій вазі Гарсія заявив, що хотів би битися з Василем Ломаченко. Український чемпіон також хоче провести бій з американцем, але все залежатиме від вагової категорії Майкі. Серед можливих суперників українського чемпіона і 35-річний британець Люк Кемпбелл.

В останньому бою Гарсія програв бій за титул чемпіона світу за версією IBF в напівсередній вазі Ерролу Спенсу.