Футбол: форвард збірної Сербії Митрович може стати одноклубником Ярмоленка

Клуб форварда збірної Сербії Александара Митровича "Фулгем" не зміг залишитися в англійській Прем'єр-лізе. Сам же гравець став кращим бомбардиром команди, забивши у чемпіонаті 10 м'ячів.

Митрович категорично не налаштований грати у нижчому дивізіоні - Чемпіоншипі. Одним з п'яти претендентів на сербського нападника є "Вест Гем", за який виступає українець Андрій Ярмоленко, повідомляє Zbirna.com.

"Молотобойці" полювали за Митровичем ще за часів його виступів у "Ньюкаслі" (2015-2018 рр). Тепер необхідність в гострому форварді у підопічних Мануеля Пеллегріні стала ще більшою. Марко Арнаутович наприкінці сезону, скоріш за все, піде в один з китайських клубів. Також залишать команду Чічаріто та Лукас Перес. У Енді Керолла та Андрія Ярмоленка травми, і терміни їхнього повернення на поле поки що не відомі", - зазначається у повідомленні.

Трансферна вартість Александара Митровича, за оцінкою порталу Transfermarkt, становить 25 млн євро. "Вест Гем" готовий платити такі гроші, але існує конкуренція. На сербського форварда претендують "Тоттенгем", "Лестер", "Евертон" та "Саутгемптон".

Читайте також: Півзахисник “Динамо” Віктор Циганков визнаний кращим гравцем 24 туру УПЛ

Нагадаємо, національна команда Сербії виступає в одній відбірковій групі Євро-2020 з Україною, Португалією, Литвою та Люксембургом.