Наставник “Десни” Рябоконь визнаний кращим тренером 24 туру УПЛ

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу визначило найкращого наставника серед усіх, що взяли участь в 24 турі чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

Кращим головним тренером 24 туру УПЛ визнаний наставник чернігівського футбольного клубу “Десна” Олександр Рябоконь. Про це повідомляє офіційний сайт Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу.

“Боротьба за найвище місце у другій шістці в розпалі – й для команд, які борються за трофей престижу, кожен матч має значення. Саме тому перемога “Десни” над “Карпатами” досить суттєва для всієї нижньої шістки. 2:1 – сім очок із дев’яти можливих завоювали наразі чернігівці в боротьбі з карпатівцями. Тож наш сьогоднішній лауреат – головний тренер ФК “Десна” Олександр Рябоконь. Його підопічні закріпилися на сьомій позиції з 5-очковим відривом від найближчих переслідувачів”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Десна" обіграла "Карпати" у матчі футбольної Прем'єр-ліги України

Як повідомляв Укрінформ, футболісти чернігівської "Десни" з рахунком 2:1 завдали поразки львівським "Карпатам" у поєдинку 24-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. 13 квітня на стадіоні ім. Ю. Гагаріна в Чернігові у складі "Десни" м'ячі забили форвард Єгор Картушов, який відкрив рахунок на 8-й хвилині, та півзахисник Денис Фаворов (72, з пенальті); у "Карпат" відзначився нападник Мар'ян Швед (19).