Ентоні Джошуа після Вайлдера хоче бою з Усиком, як двох абсолютних чемпіонів

Британський чемпіон WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа хотів би битися з абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі українцем Олександром Усиком в статусі абсолютного чемпіона.

Про це він повідомив в коментарі Sky Sports.

"Я думаю, було б чудово провести бій за титул асболютного чемпіона проти Вайлдера, а тоді я зміг би провести бій з Усиком, як абсолютний чемпіон у суперважкій вазі проти абсолютного чемпіона у важкій вазі. Це було б неймовірно", - сказав Джошуа.

Як повідомлялося, сьогодні стартував продаж квитків на дебютний бій в суперважкому дивізіоні українського чемпіона WBO, WBC і IBF у важкій вазі Олександра Усика проти камерунця Карлоса Таками. Поєдинок відбудеться 25 квітня в американському місті Оксон-Гілл в штаті Меріленд на арені MGM National Harbor. Наживо його покаже телеканал “Інтер”.

Ентоні Джошуа наразі готується до бою з Джарреллом Міллером.

Читайте також: Якщо Джошуа не отримає бій з Вайлдером, то битиметься з Усиком – промоутер

Раніше промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Гірн повідомив, що обов'язкового претендента на титул Джошуа з боку WBA назвуть у вересні або жовтні. Якщо Джошуа не отримає бій за звання абсолютного чемпіона світу, то битиметься з Усиком.

Фото: WorldBoxingNews