Новий сектор для легкоатлетичних метань відкрили в Кам’янці-Подільському

У Кам’янці-Подільському відкрили новий сектор для легкоатлетичних метань.

Новий сектор для легкоатлетичних метань з’явився на стадіоні Камянець-Подільського університету імені Івана Огієнка завдяки ініціативі НОК України у Хмельницькій області. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

За ініціативи відділення НОК в області з обласного бюджету виділили 750 тис. грн на створення сертифікованого сектору для метання диска та молота.  З 7 березня поточного року провели  роботи з монтажу закупленого обладнання, після завершення яких і відбулося офіційне відкриття.     

На урочистому відкритті були присутні голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородній, члени виконкому відділення НОК  в області Віктор Флентін, Олександр Прокопов, Леонід Гурман, ректор університету Сергій Копилов, викладачі, працівники та студенти вишу.

Вже 10 років поспіль на базі стадіону КПНУ за підтримки відділення НОК  України в Хмельницькій області проводяться змагання з легкоатлетичних метань, які торік отримали статус всеукраїнських.

Читайте також: Збірну України на ЧС-2019 з кросу представлятимуть 4 легкоатлетів

1 - 20 квітня в Камянці-Подільському проводитимуться навчально-тренувальні збори національної команди України з легкоатлетичних метань, а  18-20 квітня  відбудуться Всеукраїнські змагання з метань на честь олімпійських чемпіонів Фаїни Мельник та Анатолія Бондарчука, на які запрошені найкращі вітчизняні спортсмени різних вікових груп.