Зінченко планує побити рекорд Тимощука за кількістю матчів за збірну України

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу національної збірної проти команди Люксембургу.

Олександр Зінченко в інтерв’ю Footboom напередодні матчу проти команди Люксембургу в рамках відбору до Євро-2020, зокрема, зазначив, що хоче побити рекорд Анатолія Тимощука за кількістю проведних матчів за збірну.

“Що для мене збірна? Честь. У мене є планка, я хочу побити рекорд Анатолія Тимощука.

Нам потрібно брати участь у всіх турнірах і проходити якнайдалі, щоб було більше ігор. Так що будемо старатися”, - сказав Зінченко.

Нагадаємо, 39-річний екс-капітан збірної України півзахисник Анатолій Тимощук зіграв за національну команду рекордні 144 матчі.

Сьогодні півзахисник збірної України Олександр Зінченко матиме можливість провести свій 25-й матч за національну команду. Поєдинок Люксембург — Україна відбудеться 25 березня на 8-тисячному стадіоні "Жозі Бартель" і розпочнеться о 21.45. Українців підтримають понад 1000 уболівальників. Букмекери в цьому протистоянні називають беззаперечними фаворитами підопічних Андрія Шевченка.

Читайте також: Футбольна збірна України в Люксембургу готується до матчу відбору Євро-2020

Це буде другий матч збірної України в рамках відбору на чемпіонат Європи з футболу 2020 року. Перший матч відбувся 22 березня проти Португалії й закінчився з рахунком 0:0. Тоді збірну України підтримали близько 2000 уболівальників.