Футбол: збірна України U-19 "в суху" розгромила однолітків з Ізраїлю

Юнацька збірна України (U-19) впевнено провела перший товариський матч проти ізраїльських однолітків.

Поєдинок відбувся ввечері 26 лютого і закінчився з рахунком 3:0 на користь підопічних Сергія Нагорняка. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Це була перша гра для Сергія Нагорняка в якості головного тренера юнацької збірної. Голами в цьому поєдинку відзначилися Михайло Мудрик (на 58-1 хвилині), Олексій Кащук (73), Данило Сікан (90).

У рамках підготовки юнацької збірна України (футболісти не старші 2000 року народження) до еліт-раунду чемпіонату Європи у команди Сергія Нагорняка запланований ще один спаринг із командою Ізраїлю. Він відбудеться 28 лютого і розпочнеться об 11.00.

Читайте також: Сергій Нагорняк офіційно очолив юнацькі футбольні збірні України U-19 і U-15

Нагадаємо, що з 15 березня чоловіча збірна України U-19 розпочне безпосередню підготовку до еліт-раунду Євро-2019. На шляху до фінальної частини змагань “синьо-жовті” зустрінуться із Сербією (20 березня), господарем турніру, Італією (23 березня) і Бельгією (26 березня). Путівку до Вірменії, де з 14-го по 27 липня проходитиме фінальна частина, отримає лише переможець групи зі списку тих, хто потрапив до основи завдяки рейтингу ITF.