Обрання представника України до виконкому УЄФА є хорошим сигналом - Павелко

Президент ФФУ Андрій Павелко прокоментував своє обрання до виконкому Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Андрій Павелко, який сьогодні став одним із семи членів виконкому у вищому футбольному органі Європи, зокрема, подякував усім, хто його підтримував, і назвав цю подію "дуже хорошим сигналом".

"Я думаю, що це дуже хороший сигнал, адже тепер у вищому європейському футбольному органі буде представник України. Нам необхідно буде в складі УЄФА попрацювати над загальними завданнями з розвитку.

Вдячний кожному зі своїх колег-глав федерацій в Європі. Це щирі люди, які вірять і прикладають всіх зусиль для розвитку європейського футболу. Дуже вдячний нашим легендам, які приїхали підтримати. І Сергій Назарович Бубка, і Андрій Шевченко, Олег Блохін, Ігор Бєланов. І всім тим, хто доклав зусиль для того, щоб кандидат від України зміг представляти в виконкомі УЄФА нашу країну", - цитує Павелка Footballua.tv.

Читайте також: Андрія Павелка обрано до складу виконкому УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 7 лютого, у Римі проходить 43-й Конгрес УЄФА, під час якого відбулися вибори до виконавчого комітету організації. Президент Федерації футболу України Андрій Павелко за підсумками голосування був обраний до оновленого складу виконкому УЄФА на чотири роки.