Сергій Бубка отримав спеціальну пам’ятну відзнаку від Посла Республіки Корея

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка отримав спеціальну пам’ятну відзнаку від Посла Республіки Корея в Україні.

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні пан Лі Янг-Гу під час сьогоднішньої зустрічі вручив Сергію Бубці спеціальну пам’ятну відзнаку за вагомий внесок у популяризацію спорту та тісну співпрацю. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Учасники зустрічі обговорили підсумки проведення зимових Олімпійських ігор 2018 року в корейському Пхьончхані, відзначивши їх високий організаційний рівень, та питання розвитку спорту, зокрема, підтримки українських бадмінтоністів під час їх перебування в Кореї.

"Маємо чудові успіхи в бадмінтоні – на Юнацьких Олімпійських іграх-2018 в аргентинському Буенос-Айресі Анастасія Прозорова у змаганнях змішаних команд виборола срібну нагороду", - зазначив президент НОК.

Читайте також: Бубка в Лозанні бере участь у заходах Міжнародного олімпійського комітету

Також сторони поділилися думками щодо підтримки спорту, можливого залучення до співпраці корейських компаній, які ведуть свій бізнес в Україні.