Представник Пакьяо заявив, що бій з Турманом можна організувати за 9 хвилин

Найближчим часом може бути організований бій чемпіона WBA Super в напівсередній вазі американського боксера Кіта Турмана проти володаря титулу WBA Regular філіппінця Менні Пакьяо.

Про це повідомив представник команди філіппінського боксера Шон Гіббонс.

"Ми працюємо з Елом Хеймоном. Якщо сенатор скаже, що хоче битися з Турманом, Гарсією або будь-яким іншим напівсередньоваговиком із PBC, ми вирушимо до містера Хеймона і почнемо працювати над укладенням угоди. Ми підписали контракт на бій з Бронером за 10 хвилин, тому можемо зробити наступний поєдинок за дев'ять.

Немає нічого складного, коли ти працюєш з Елом. Це найкраща людина для ведення спільного бізнесу. Всі ці хлопці хочуть витягнути золотий квиток, коли кидають виклик Менні Пакьяо. Вони розуміють, що можуть отримати за цей бій найбільший гонорар у своїй професійній кар'єрі. Кожен хоче битися з кращим бійцем, а зараз кращим на планеті є сенатор Менні Пакьяо", - цитує Гіббонса XSPORT.

Читайте також: Бокс: Пакьяо переміг Бронера і захистив пояс чемпіона світу WBA

Нагадаємо, після перемоги над Хосесіто Лопесом Турман заявив, що готовий зустрітися з Пакьяо навіть на Філіппінах. Пакьяо в останньому бою переміг Едрієна Бронера.

На фото: М.Пакьяо/The Wealth Record