Ястремська: На корті я відчула справжню Серену Вільямс

Українська тенісистка Даяна Ястремська прокоментувала свою поразку у 3-у колі Australian Open-2019 (2:6, 1:6) від легендарної американки Серени Вільямс.

18-річна одеситка зазначила, що цей матч став для неї відмінним досвідом, повідомляє BTU

"Перед грою я почувалася нормально, але все миттєво змінилося, коли вийшла на корт - відчула на собі трибуни, відчула справжню Серену. Думаю, я сама для себе створила додатковий тиск. Але це був відмінний досвід гри з нею. Серена - приємна людина. Вона такого типу особистість, що навіть на корті може бути милою. мені було приємно почути від неї хороші слова. Особливо після такого матчу, який у нас був. Вільямс сказала мені, що я ще молода, дуже здорово граю і що у майбутньому стану відмінним гравцем", - розповіла Даяна.

Читайте також: Серена Вільямс: У Ястремської великий талант, проти мене вона вийшла перемагати

Для українки турнір у Мельбурні став другим із серії Grand Slam, де вона виступила в основній сітці. В Австралії Ястремська оформила перші перемоги, обігравши австралійку Саманту Стосур та іспанку Карлу Суарес-Наварро.

За підсумками турніру Ястремська претендує на потрапляння до топ-50 рейтингу WTA і новий особистий рекорд. Нині кращий результат Даяни - 57-ме місце.