Головка звільнили з посади головного тренера молодіжної збірної України

«Молодіжку» повинен очолити Руслан Ротань.

Олександр Головко звільнений з посади головного тренера молодіжної збірної України з футболу. Екс-тренер «молодіжки» розповів про це Zbirna.com.

«Як відомо, я вже не маю стосунку до молодіжної збірної України. 16 грудня на засіданні Комітету національних збірних його голова Мирон Маркевич повідомив мені про звільнення. Сказали, що я не впорався із завданням, не вивів команду на Євро-2019.

У контракті написано не лише про підготовку кадрів, але і про завоювання путівки на Євро. Я нічого на засіданні комітету не пояснював. Мене просто поставили до відома про таке рішення, хоча і могли спочатку дати слово», - розповів Головко.

Читайте також: Футбол: Україна дізналася суперників у відбірковій групі молодіжного Євро-2021

Нагадаємо, під керівництвом Головка молодіжна команда «синьо-жовтих» посіла 3-е місце у відборі на чемпіонат Європи-2019, пропустивши вперед збірні Англії та Голландії.

Головним кандидатом на посаду головного тренера молодіжної збірної України є колишній гравець національної команди Руслан Ротань. Його кандидатура єдина, яку виноситимуть на затвердження виконкому ФФУ 27 грудня.