Клуби УПЛ не підтримали ініціативу Шевченка про перенесення матчів 22 туру УПЛ

Ініціатива головного тренера національної збірної України з футболу про перенесення 22 туру УПЛ не знайшла підтримки серед представників клубів на сьогоднішньому засіданні в Києві.

Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

"20 грудня в Будинку футболу відбулися загальні збори учасників української Прем'єр-ліги. Серед інших було розглянуто звернення Комітету національних збірних команд ФФУ та тренерського штабу національної збірної щодо переносу дати проведення матчів 22-го туру чемпіонату УПЛ у зв’язку з підготовкою до матчу зі збірною Португалії в рамках відбору до фінальної частини Євро-2020.

Проте з урахуванням специфіки цього туру - він останній перед розподілом на шістки - це питання поки не знайшло підтримки серед представників клубів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко ініціював перенесення матчів 22-го туру УПЛ. Таким чином він хотів надати футболістам збірної більше часу для підготовки до матчу з Португалією у відборі Євро-2020.

Читайте також: Андрій Шевченко ініціює перенесення матчів 22-го туру УПЛ - ЗМІ

Свій перший матч збірна України проведе 22 березня 2019 року в Лісабоні (Португалія) на стадіоні "Да Луш".  Матчі 22-го туру УПЛ мають розпочатися 16 березня.

Фото: upl.ua