Гімнаст Олег Верняєв визнаний кращим спортсменом листопада в Україні - НОК

Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв вдесяте визнаний НОК України кращим спортсменом місяця.

Звання найкращого тренера листопада отримує його незмінний особистий наставник Геннадій Сартинський. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

"Підводячи підсумки спортивного місяця, експертна комісія Національного олімпійського комітету України відзначила високі здобутки українських спортсменів на чемпіонатах світу з боксу, важкої атлетики, карате, спортивної гімнастики, але саме "срібло" планетарного форуму Олега Верняєва стало найвищим досягненням в олімпійських видах програми". – йдеться в повідомленні.

У листопаді на світовій першості в Досі (Катар) досвідчений український гімнаст Олег Верняєв після кількамісячної перерви у тренуваннях і змаганнях у зв'язку з травмами, операціями та непростим процесом відновлення після них, чудово виконав у фіналі вправи на брусах і виборов звання віце-чемпіона світу. Також не було йому рівних у вправах на брусах і на змаганнях Кубка світу в Котбусі (Німеччина), де він здобув медаль найвищого гатунку.

Читайте також: Верняєв і Радівілов перемогли на етапі Кубка світу

Відзначимо, що Олег Верняєв за кількістю нагород найкращого спортсмена місяця в Україні знову наздогнав титуловану фехтувальницю Ольгу Харлан. Відтепер в активі спортсменів по 10 високих нагород Національного олімпійського комітету.