Миколенко може стати 17-м дебютантом Андрія Шевченка у збірній України

За час роботи Андрія Шевченка на посаді головного тренера збірної України з футболу в її лавах дебютували вже 16 гравців.

Виклик до головної команди країни 19-річного захисника київського футбольного клубу "Динамо" Віталія Миколенка може зробити його 17-м новачком. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Зазначимо, що до резервного списку гравців, яких Андрій Шевченко викликав на листопадовий збір, увійшли ще двоє потенційних новачків - нападник "Маріуполя" Андрій Борячук та нападник "Карпат" Мар’ян Швед.

Список гравців, які дебютували у збірній України на чолі з Андрієм Шевченком:
воротар - Андрій Лунін;
захисники - Едуард Соболь, Микола Матвієнко, Артем Шабанов, Микита Бурда;
півзахисники - Євген Шахов, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Марлос, Віталій Буяльський, Олександр Андрієвський, Сергій Мякушко, Микола Шапаренко;
нападники - Роман Яремчук, Артем Беседін, Юрій Коломоєць.

Читайте також: Миколенко, Шапаренко, Болбат викликані в збірну України на листопадові матчі

Як повідомляв Укрінформ, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко увійшов до історичної п’ятірки наставників національної команди, які провели найбільшу кількість матчів. Матч Ліги націй УЄФА збірної України проти Чехії (1:0) став для Шевченка 21-м на чолі національної команди. В історичному реєстрі його випереджають Йожеф Сабо (34 матчі), Михайло Фоменко (37 поєдинків) та Олег Блохін (64 зустрічі).