Соларі: Немає сенсу порівнювати мене із Зіданом

Відео

Виконуючий обов'язки головного тренера мадридського футбольного клубу "Реал" Сантьяго Соларі не хоче, щоб його порівнювали з колишнім тренером команди Зінедіном Зіданом через схожість у манері їх призначення.

Сантьяго Соларі, зокрема, зазначив, що зараз у "Реала" "делікатний момент", в якому на перший план виходять здібності тренера і характер команди.

"Зідан - відмінна сторінка "Реала", але ми залишимо його на цьому. Немає сенсу порівнювати мене з ним. Робота в "Реалі" - відмінна можливість. Я працював до останньої краплі поту, граючи за клуб, як і багато інших. Це команда чемпіонів, але зараз є проблеми. Це непроста ситуація, і ми повинні виправити її. Це делікатний момент, але саме в такій ситуації на перший план виходять ваші здібності і характер команди", - цитує Соларі terrikon

Нагадаємо, що Зінедін Зідан і Сантьяго Соларі грали в мадридському клубі, перш ніж їх призначили керувати головною командою після роботи в молодіжній команді "Реала" "Кастільї".

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні тимчасовий головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Сантьяго Соларі провів перше тренування з командою, яка завтра, 31 жовтня, гратиме проти "Мелільї" в 1/16 Кубка Іспанії. 

Читайте також: Сантьяго Соларі провів перше тренування з футболістами "Реала"

Відео прес-конференції Соларі перед матчем проти "Мелільї":

Сантьяго Соларі, який тренує молодіжну команду "Реала" протягом останніх трьох років, став тимчасовим наставником мадридського клубу після звільнення Хулена Лопетегі.