Наставник "Ворскли"запевнив, що "Спортингу" не буде легко у Полтаві

Головний тренер полтавського футбольного клубу "Ворскла" Василь Сачко прокоментував готовність команди до сьогоднішнього поєдинку з португальським "Спортингом".

Василь Сачко на передматчевій прес-конференції 3 жовтня, зокрема, зазначив, що фаворитом цієї зустрічі є "Спортинг", але його команда налаштована дати бій на своєму полі й супернику легко не буде.

"Для нас завтра історичний матч - гратимемо з титулованим суперником. Фаворитом є "Спортинг", але ми граємо перед своїми вболівальниками, тому в нас немає альтернативи, окрім як боротися. Очікуємо важкої гри, але обіцяємо, що буде нелегко і "Спортингу". Ми зібрали достатньо інформації про суперника. У них хороша група атаки, кваліфікований тренер, але немає жодної команди без недоліків. Завтра постараємося їх використати.

Суперник цікавий і сильний. "Спортинг" миттєво зламує оборону за рахунок розрізних передач, закидань за спину. Але є і мінуси, команда не зовсім затишно почувається на виїзді. Утім вони збалансовані у всіх лініях, і про якісь чіткі слабкості я б не став говорити. Вони мають величезний досвід міжнародних виступів.

Ми приймали тут "Бенфіку" й виграли (2:1). Отже, наші футболісти завтра також можуть зіграти найвидатнішу свою гру. Так, нічия буде позитивом, однак чому б не поборотися за перемогу?", - цитує Сачка прес-служба ФК "Ворскла". 

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня відбудуться футбольні зустрічі 2-го туру групового раунду Ліги Європи за участю українських клубів "Ворскла" - "Спортинг" (Португалія) і "Яблонець" (Чехія) - "Динамо". На думку букмекерів, в обидвох поєдинках ані полтавчани, ані кияни не є фаворитами.

Читайте також: Футбол: "Ворскла" продала близько 10 тисяч квитків на матч проти "Спортинга"

Гру "Ворскла" (Полтава) - "Спортинг" (Лісабон) на полтавському стадіоні імені Олексія Бутовського о 19.55 покаже телеканал "Футбол 1", а виїзний поєдинок київського "Динамо" проти чеського клуба "Яблонець" на стадіоні "Стршельніце" міста Яблонець-над-Нісоу о 22.00 транслюватиме "Футбол 2".