Молодь із синдромом Дауна годуватиме футболістів на благодійному турнірі

Благодійний турнір з міні-футболу "Кубок відкритих сердець" відбудеться 30 вересня в спортивно-розважальному комплексі "Х-парк" (парк Дружби народів).

Під час заходу молоді люди із синдромом Дауна забезпечать приготування та подачу їжі для футболістів. Про це Укрінформу повідомили у Всеукраїнській благодійній організації "Даун Синдром", яка є організатором турніру. 

"Семеро "сонячних" хлопців та дівчат візьмуть участь у приготуванні частування для футболістів в рамках VIII благодійного турніру з міні-футболу серед корпоративних команд "Кубок відкритих сердець 2018". Таким чином організатори хочуть привернути увагу до проблем професійного навчання та працевлаштування людей із синдромом Дауна", - йдеться в повідомленні. 

У програмі: відкриття турніру (9:45-10:00), кейтерінг від людей з синдромом Дауна (11:45-14:00), розважальна програма для дітей із синдромом Дауна та їхніх сімей (13:45-16:30), фінальний матч, нагородження переможців (16:30-17:00). 

Традиційно ВБО "Даун Синдром» збирає команди відомих українських компаній та організовує запеклі змагання з благодійною метою. Усі внески за участь в турнірі спрямовані на підтримку програм Центру раннього розвитку для дітей з синдромом Дауна.

Читайте також: В Києві урочисто відкрили новий спортивний комплекс "Чемпіон"

"Вже восьмий рік поспіль ми організовуємо благодійний турнір з міні-футболу, щоб долучитися фінансовою підтримкою до навчання дітей із синдромом Дауна. Ми доводимо щодня, що діти із хромосомною аномалією можуть навчатися та працювати", - наголосила президент ВБО "Даун Синдром" Олена Большаніна.

Фото: qha.com.ua