Футболісти "Астани" випробували газон стадіону НСК "Олімпійський" в Києві

Відео

Футболісти казахстанського футбольного клубу "Астана" провели тренування на стадіоні НСК "Олімпійський" перед сьогоднішнім матчем проти київського "Динамо".

Коментуючи готовність команди до поєдинку, голкіпер "Астани" Ненад Еріч зазначив, що в НСК "Олімпійський" – дуже красивий стадіон, а "Динамо" – сильний клуб і регулярно виступає в єврокубках.

"Нам належить зіграти важливий матч в Лізі Європи. Настрій у всіх футболістів бойовий, готуємося в робочому режимі, все добре. Можливо, після матчів збірних не встигли зібратися і домогтися позитивного результату в попередній грі. Постараємося виправитися в майбутньому матчі. Ми два дні в Києві. Це дуже гарне місто, красивий стадіон. Не хотів би виділяти когось зі складу "Динамо". Це сильний клуб, який регулярно виступає в єврокубках", - цитує Еріча прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Бойко: Динамівці заряджені розпочати виступ в Лізі Європи з перемоги

Відео тренування "Астани":

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві на матчі 1 туру групового раунду Ліги Європи УЄФА між київським футбольним клубом "Динамо" і клубом "Астана" з Казахстану працюватиме суддівська бригада з Туреччини. Матч розпочнеться о 19.55. Букмекери в цьому поєдинку вважають безумовним фаворитом динамівців.