Зінедін Зідан підтвердив, що незабаром повернеться до тренерської роботи

Колишній наставник мадридського футбольного клубу "Реал" французький фахівець Зінедін Зідан продовжить свою тренерську кар’єру вже у найближчому майбутньому. 

Зінедін Зідан в інтерв’ю телеканалу TVE, зокрема, зазначив, що футбол – його життя і незабаром він повернеться до тренерської роботи.

"Безсумнівно, скоро я повернуся до роботи і тренуватиму, тому що це те, що мені подобається. Футбол - це моє життя", - цитує Зідана footballua.tv

Напередодні з'явилися чутки, що Зінедін Зідан стане наступним наставником англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед". 46-річний французький тренер може змінити критикованого багатьма Жозе Моурінью, який невдало стартував з командою в англійській Прем'єр-лізі. Після 4-х турів "МЮ" посідає 10 місце у турнірній таблиці.

Читайте також: Зідан, Дешам, Далич – претенденти на нагороду кращому тренерові року

Як повідомляв Укрінформ, Зінедін Зідан претендує на звання кращого тренера року за версією ФІФА. Разом з ним на цю нагороду претендують також головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам і головний тренер збірної Хорватії Златко Далич. Імена переможців оголосять в Лондоні 24 вересня на церемонії вручення нагород ФІФА 2018 року.