Зінченко заявлений "Манчестер Сіті" на матчі Ліги чемпіонів УЄФА

Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко потрапив до заявки клубу на груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА.

Півзахисник збірної України з футболу 21-річний Олександр Зінченко увійшов до числа 22 виконавців англійського клубу і пройшов у заявці за списком А. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Sky Sports.

Список гравців "Манчестер Сіті", заявлених на Лігу чемпіонів:
воротарі - Едерсон, Деніел Гримшоу;
захисники - Кайл Вокер, Данило, Венсан Компані, Джон Стоунз, Емерік Лапорт, Еліакім Мангаля, Бенжамен Менді, Ніколас Отаменді;
півзахисники - Рахим Стерлінг, Ілкай Гюндоган, Кевін де Брейне, Фабіан Делфі, Лерой Сані, Бернарду Сілва, Давид Сільва, Фернандіньйо, Ріяд Марез, Олександр Зінченко;
нападники - Серхіо Агуеро, Габріел Жезус.

Зазначимо, що у нинішньому сезоні Олександр Зінченко поки не зіграв жодного матчу за свою команду в чемпіонаті Англії і навіть не потрапляв на лаву для запасних. Минулого літа він намагався змінити команду, але спочатку упустив можливість перейти до "Вулвергемптона", а потім зірвався його трансфер до "Бетіса".

Читайте також: Зінченко залишився в «Ман Сіті», трансфер в «Бетис» зірвався

"Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів УЄФА є суперником донецького "Шахтаря". Також до цієї групи потрапили французький "Ліон" і німецький "Гоффенгайм".

Фото: Getty Images