"Динамо" - "Аякс": текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Футболісти київського "Динамо" проведуть у вівторок, 28 серпня, матч у відповідь раунду плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА, в якому віце-чемпіони України в Києві зустрінуться з голландським клубом "Аякс".

Текстова трансляція поєдинку - на сайті Укрінформу. Початок матчу о 22.00.

Перша гра в Амстердамі завершилася з рахунком 3:1 на користь "Аякса". На голи Донні ван де Бека, Хакіма Зієша і Душана Тадича динамівці відповіли результативним ударом Томаша Кендзьори.

На думку букмекерів, у повторному поєдинку шанси у команд приблизно рівні. Авторитетна британська букмекерська контора William Hill все ж віддає невелику перевагу гостям. Ставки на перемогу "Динамо" приймаються з коефіцієнтом 2,70, а на успіх "Аякса" - 2,37. Нічийний результат у цій зустрічі має коефіцієнт 3,70.

У букмекерів австрійської контори Bwin перемога киян оцінюється коефіцієнтом 2,85, нічия - 3,40, а успіх амстердамців - 2,45.

Читайте також: Хацкевич: З перших хвилин проти "Аякса" гратимемо агресивно

До цього команди зустрічалися лише одного разу - в раунді плей-офф Ліги чемпіонів-2010/11. Підсумкову перемогу з рахунком 3:2 відсвяткував "Аякс" - 1:1 в Києві, 2:1 в Амстердамі.

Матч "Динамо" - "Аякс" на столичному НСК "Олімпійський" обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словенії, яку очолює 42-річний Дамір Скоміна.

Переможець протистояння за сумою двох матчів вийде у груповий етап Ліги чемпіонів, жеребкування якого відбудеться 30 серпня. Команда, що програла, на наступний день буде учасником жеребкування групового етапу Ліги Європи УЄФА.