Відбулося жеребкування благодійного футбольного турніру "Кубок Незалежності"

У Києві відбулося жеребкування благодійного футбольного турніру "Кубок Незалежності", який пройде завтра, 23 серпня.

Усього в змаганнях на штучних полях НТК імені Баннікова візьмуть участь 10 команд, розподілених по групах "А" і "Б". Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У групі "А" зіграють збірна Федерації футболу України, збірна журналістів України, збірна будівельників України, збірна Кабінету міністрів України (органів виконавчої влади) та збірна волонтерів та учасників АТО.

У групі "Б" змагатимуться збірна МВС України, збірна Генеральної прокуратури України, збірна депутатів Верховної Ради України, збірна Державіаслужби та Мінінфраструктури України та ФК "Маестро".

Переможці групового етапу зіграють у фіналі. Команди, які посядуть у своїх групах другі місця, отримають право взяти участь у поєдинку за підсумкове третє місце.

Благодійний футбольний турнір "Кубок Незалежності" розпочнеться 23 серпня о 10.00, матч за бронзові нагороди та фінал - о 14.40.

Читайте також: "Динамо" і "Шахтар" приєдналися до кампанії "Посада: простий українець"

Зазначимо, що турнір є благодійним і спрямований на підтримку дітей соціально вразливих категорій населення. Зібрані кошти будуть витрачені на придбання футбольної екіпіровки для дітей.