Жозе Мораїш очолив львівський футбольний клуб "Карпати"

Багаторічний асистент Жозе Моурінью португальський фахівець Жозе Мануель Феррейра де Мораїш очолив львівський футбольний клуб "Карпати".

Про це повідомляє прес-служба ФК "Карпати".

"Новим головним тренером "Карпат" став відомий португальський спеціаліст Жозе Мануель Феррейра де Мораіш – багаторічний асистент Жозе Моурінью. Разом із ним, Жозе Мораїш працював у "Порто", "Інтері", "Реалі" та "Челсі", де неодноразово вигравав національні чемпіонати та міжнародні трофеї, зокрема, Лігу чемпіонів", - йдеться в повідомленні.

53-річний португальський фахівець Жозе Мораїш тренерську діяльність розпочав із молодіжкою "Бенфіки". У якості головного тренера він працював з "Аль-Шабабом" (Саудівська Аравія), турецьким "Антальяспором", грецьким АЕКом та англійським "Барнслі". 

Читайте також: "Маріуполь" і Федорчук підписали контракт до завершення сезону

Раніше "Карпати" повідомили, що Олег Бойчишин більше не виконує обов’язки головного тренера. Відповідне рішення ухвалив віце-президент клуба Олег Смалійчук. При цьому, керівник клубу сподівається на те, що фахівець прийме пропозицію продовжити співпрацю в "Карпатах" на іншій посаді.