У Києві відбулося відкрите тренування збірної України "Ігор Нескорених"

Фото, відео

У вівторок, 14 серпня, на базі Центрального спортивного клубу Збройних Сил України на Трухановому острові відбулося відкрите тренування збірної України "Ігор Нескорених-2018".

Учасники мали змогу випробувати сили у стрільбі з лука, веслуванні на тренажерах, пауерліфтингу та велоспорті, повідомляє Урядовий портал

"На базі водно-веслувальних видів спорту ЦСК ЗС України до 22 серпня триватиме другий тренувальний табір збірної України, де учасники підвищують рівень своєї фізичної форми для того, щоб гарно виступити у Сіднеї. Сьогодні ми також запросили партнерів та членів робочої групи позайматися разом з учасниками на тренажерах та поспілкуватися з ними", - зазначила координатор проекту "Ігри Нескорених" в Україні Оксана Горбач.

Тренування збірної України "Ігор Нескорених"/ Фото Павла Багмута

Під час занять, окрім спортивних тренувань для учасників, проводять уроки англійської мови та різноманітні тренінги.

"Мета відкритого тренування - познайомити партнерів з учасниками та надати їм можливість спробувати свої сили в різних видах спорту. Спортсмени у тренувальному таборі проживають у комфортабельних номерах на базі водно-веслувальних видів спорту ЦСК ЗС України", – розповів начальник управління фізичної культури та спорту Міністерства оборони України полковник Юрій Фіногенов.

Читайте також: Українські дзюдоїсти здобули 16 медалей на Гран-прі та юнацькому Кубку Європи

Додамо, що відкриті тренування збірної Україні також проходять у київському басейні "Юність" (плавання) та стадіоні "Спартак" (штовхання ядра, біг, стрибки у довжину). 

"Ігри Нескорених-2018 (Invictus Games 2018) пройдуть 20-27 жовтня у Сіднеї (Австралія).