Захисник "Маріуполя": Маємо грати проти "Бордо", як у 2 таймі першої зустрічі

Захисник футбольного клубу "Маріуполь" Олександр Піхальонок поділився очікуваннями від протистояння з французьким "Бордо", яке відбудеться вже у четвер, 16 серпня.

Олександр Піхальонок, зокрема, зазначив, що у матчі-відповіді маріупольці матимуть шанс у Франції, якщо гратимуть так, як у першій зустрічі.

"Маріуполю" потрібно показати такий футбол, в який ми грали у другому таймі першого матчу, коли ми були розкуті й на нас вже не впливав результат. Коли рахунок був 1:3, ми грали розкуто і створювали моменти. Мені здається, зараз треба виходити і так грати у Франції, і тоді будуть шанси", - цитує Піхальонка footballua.tv

Нагадаємо, 9 серпня футболісти "Маріуполя" програли французькому "Бордо" у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА на стадіоні "Чорноморець" в Одесі з рахунком 1:3. Матч-відповідь відбудеться у четвер, 16 серпня, на "Стад-де-Бордо" і розпочнеться о 21.45. Поєдинок у Франції "Бордо" - "Маріуполь" УЄФА довірив арбітрам з Шотландії на чолі з Ендрю Далласом.

У п'ятницю маріупольці повернулися з Одеси в рідне місто й мали ще два дні на відпочинок. Лише в понеділок, 13 серпня, команда зібралася на своїй базі, а вже сьогодні, вирушає до Львова. Там маріупольська делегація переночує, а в середу, 15 серпня, вирушить літаком до Франції.

Читайте також: "Маріуполь" і Федорчук підписали контракт до завершення сезону

Разом із командою вже тренується її новачок Валерій Федорчук, але на матч із "Бордо" він не заявлений.