Вербич: Мені дуже приємно відчувати довіру Хацкевича

Автор переможного голу у ворота донецького "Шахтаря" футболіст київського "Динамо" Беньямін Вербич вважає, що в успіху команди велика заслуга її уболівальників.

Крім того, словенський хавбек зазначив, що йому приємно відчувати довіру головного тренера "Динамо" Олександр Хацкевича, повідомляє офіційний сайт столичного клубу. 

"Мені дуже приємно відчувати довіру головного тренера. Мене для того й запрошували до "Динамо", щоб я створював моменти, робив гострі передачі з флангу. Ми дуже багато працювали, аби досягти позитивних результатів. Наш рецепт успіху - колективна гра, де кожен готовий битися один за одного і викладатися на полі на всі сто відсотків. Дуже радий, що ми знову обіграли "Шахтар". Ми знову показали надійну гру в обороні і реалізували свій шанс в атаці, продемонстрували, що будь-якій команді буде непросто забити нам м'яч... Атмосфера на стадіоні була просто чудовою, топ-рівня! Я уперше грав за такої кількості глядачів на трибунах. Нам дуже допомогла підтримка уболівальників, вважаю, що в цій перемозі, безумовно, є частка заслуги наших фанатів", - сказав Вербич.

Читайте також: "Динамо" перемогло "Шахтар" в українській футбольній класиці

Нагадаємо, футболісти "Динамо" обіграли у п'ятницю "Шахтар" (1: 0) в стартовому матчі 3-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги і очолили турнірну таблицю першості.

Вербич відзначився на столичному НСК "Олімпійський" у присутності 46 тисяч 500 глядачів на 65-й хвилині.