Наставник "Шахтаря" Фонсека відзначив хоробрість "Десни"

Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека поділився враженнями від міста Чернігів та його клубу "Десна" після поєдинку 1 тура УПЛ.

Паулу Фонсека, зокрема, відзначив, що чернігівська команда добре організована, не обмежується виключно обороною, а намагається грати і володіти м’ячем.

"В першу чергу хочу привітати "Десну" з дебютом в Прем'єр-лізі. На стадіоні було дуже багато вболівальників, які створили фантастичну атмосферу. Ми здобули хорошу перемогу. Домінували з самого початку і до кінця гри. Нам протистояла добре організована команда, яка не обмежилася виключно обороною, а дійсно намагалася грати. Видно, що вона любить володіти м'ячем. Можу привітати "Десну" за її хоробрість, зокрема головного тренера. Цей колектив на вірному шляху. Однак ми сьогодні були кращими. В кінці виникали епізоди, де ми не витримували певної рівноваги в грі, а у "Десни" було пару моментів. У будь-якому випадку поєдинок вийшов для нас особливим", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Також Фонсека поділився враженнями від міста Чернігів та його футбольних уболівальників.

"Виходячи з побаченого, Чернігів дуже сподобався. У мене не було можливості обійти весь Чернігів і подивитися більше - був фактично лише у готелю, плюс дорога на стадіон. Помітив, що місто доглянуте, є гарні парки і церкви, гуляють люди, багато дітей. Мені це трохи нагадало моє дитинство, час, коли ми бігали, грали і сміялися на вулицях. Також дуже сподобалася атмосфера на стадіоні. Для нас завжди велика радість бачити заповнені арени. Зрозумів, що тут люди дійсно підтримують свій клуб, їм подобається приходити на футбол, і це чудово", - сказав Фонсека.

Читайте також: Ярослав Ракицький зіграв свій 200-й матч у складі "Шахтаря"

Нагадаємо, 25 липня чемпіон України з футболу донецький "Шахтар" з перемоги розпочав нову, 28-у національну першість країни. "Гірники" у Чернігові обіграли новачка УПЛ "Десну" з рахунком 2:0. М’ячі забили Жуніор Мораес (31-а хвилина) та Марлос (55-та).