Гандбол: запорізький "Мотор" поповнився двома досвідченими іноземцями

Кращий український гандбольний клуб, учасник Ліги чемпіонів запорізький "Мотор" 23 липня розпочне підготовку до нового сезону.

У складі команди Патрика Ромбеля з'явилося чотири новачки, з них два - досвідчені іноземці, повідомляє офіційний сайт "Мотора". 

"У команді чотири нових гравці. Це досвідчені лінійні поляк Матуеш Кус, який раніше грав за "Віве Кельце", і македонець Жарко Пешевські, що прийшов з "Металурга" (Скоп'є). Гравцями "Мотора" також стали 21-річний лівий крайній Олександр Касай та 20-річний лівий напівсередній Дмитро Горіга. Обох перевели до першої команди із ЗНТУ-ЗАС - фарм-клубу "Мотора", - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Гандбол: «Галичанка» - єдиний представник України у жіночих єврокубках сезону-2018/19

25 липня "Мотор" вирушить на збори до Німеччини, де проведе дві контрольні зустрічі, а також візьме участь у турнірі. Потім команда переїде до Польщі, де зусрінеться із сильними клубами. 24 серпня оновлений "Мотор" зіграє у Запоріжжі в "Кубку Дніпра", а на початку вересня - матч за Суперкубок України. Перший матч гандбольної Ліги чемпіонів український клуб проведе 12 вересня проти французького "ПСЖ".