Матч за Суперкубок Україні в Одесі охоронятимуть більше як тисяча поліцейських

В Одесі порядок під час матчу за Суперкубок України між донецьким футбольним клубом "Шахтар" і київським "Динамо" забезпечуватимуть більше тисячі правоохоронців.

Очікується, що 21 липня до міста прибуде більше 30 тисяч вболівальників. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Одеській області.

"Задля безпеки громадян, недопущення будь-яких провокацій з боку фанатів та профілактики правопорушень у посиленому режимі територію стадіону та прилеглі до нього вулиці патрулюватимуть працівники поліції діалогу, тактичні групи, вибухотехніки, кінологи та придані сили. Всього до патрулювання для ефективного забезпечення охорони громадського порядку планується задіяти 1200 правоохоронців, із них – 350 нацгвардійців", - йдеться в повідомленні.

Також в районі проведення масового заходу частково буде обмежено рух автотранспорту. Тому водіям рекомендовано завчасно планувати своє пересування по місту і не залишати автомобілі в невстановлених місцях.

Читайте також: З’явилося промо до старту нового футбольного сезону УПЛ

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" – "Динамо"  за Суперкубок України з футболу пройде на 34-тисячному одеському стадіоні "Чорноморець" і розпочнеться о 21.00.

Фото: usionline.com