Хацкевич: "Динамо" з гарним настроєм підходить до початку нового сезону

Відео

Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич підвів підсумки тренувального збору в Австрії.

Олександр Хацкевич, зокрема, прокоментував заключний матч команди на тренувальному зборі проти "Вікторії" (Плзень) (2:0) і зазначив, що у цьому спарингу команда провела два різні тайми.

"Провели два різні тайми. Почали, здавалося, непогано, але в основному контролювали м'яч, а потім притиснулися до воріт, придивляючись до суперника. При цьому не вистачало агресії в грі вперед, передач за спину захисникам. Після перерви підкоригували свою гру, почали вище зустрічати суперника. Перший м'яч так і забили, застосувавши пресинг, другий теж став наслідком хорошої комбінації. В цілому, другий тайм був набагато агресивнішим в атаці, при цьому надійно зіграли в обороні.

Умови на тренувальному зборі в Австрії були чудовими, не було ніяких проблем в плані підготовчого процесу. Були певні мікротравми у футболістів, але це робочий процес. Найголовніше, що практично всі хлопці здорові і в гарному настрої і зі здоровими амбіціями підходять до майбутнього сезону", - цитує Хацкевича офіційний сайт ФК "Динамо".

Також Олександр Хацкевич поділився враженнями від гри новачка Че Че та розповів про футболістів, які були з командою на зборах на перегляді.

"Задоволений тим, як Че Че сприймає вимоги, що пред'являються до футболістів на його позиції. Трохи більше потрібно грати вперед, але те, що він здорово працює з м'ячем і тримає позицію, на сьогоднішній день набагато важливіше для нас. У нас на перегляді були лише два футболісти - Папа Гуйє і Максим Дегтярьов. Вони залишають розташування нашої команди".

Читайте також: "Шахтар" готується до гри за Суперкубок України з київським "Динамо"

21 липня футболісти київського "Динамо" розпочнуть новий сезон матчем за Суперкубок України проти донецького "Шахтаря". Олександр Хацкевич розповів про підготовку команди до цієї важливої зустрічі: "У понеділок збираємося на базі та починаємо підготовку. Станом на 18 липня у нас запланована презентація нової форми і відкрите тренування на НСК "Олімпійський", але, думаю, ці заходи не відволікуть нас від думок про поєдинок за Суперкубок України. Нова форма? Чесно кажучи, ще не бачив її. Але це досить відомий спортивний бренд, і, сподіваюся, нова форма приведе нас до нових перемог".  

Відео інтерв’ю:

Поєдинок "Шахтар" – "Динамо" відбудеться 21 липня в Одесі на стадіоні "Чорноморець". Матч розпочнеться о 21.00.