Хацкевич: Контракти з Дегтярьовим і Гує не підписані, усе залежить від їх роботи на австрійському зборі

Головний тренер «Динамо» розповів про потенційних новачків команди.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич розповів про перспективи нападника Максима Дегтярьова і захисника Папи Гує залишитися в команді. Про це повідомляє видання «Спорт Експрес в Україні».

«Дегтярьов контракту поки не підписував: все залежатиме від того, як він покаже себе на австрійському зборі. Білоног провів з нами тиждень, але на його позиції у нас є хлопці і молодше, і перспективніше. Хльобасу же клуб пропонував продовжити контракт, але він відмовився.

Наскільки Гує потрібен «Динамо», покаже збір, протягом якого ми проведемо ще кілька спарингів, а в тренувальному процесі буде більше тактичної спрямованості. Поки я можу вам сказати, що Папа Гує пройшов медогляд - і питань до нього по цій частині у нас не виникло.

Читайте також: Київське "Динамо" вирушило на збір до Австрії

Я бачив його тільки в тренувальному процесі, а щоб бачити, чи він підходить команді, потрібно подивитися футболіста в іграх. На зборі випаде така можливість», - сказав Хацкевич.

Нагадаємо, «Динамо» перебуває на тренувальному зборі в Австрії з двома потенційними новачками Дегтярьовим і Папа Гує. Нападник Максим Дегтярьов минулий сезон провів у ФК «Полтава», а 34-річний сенегальський захисник Папа Гує у 2017 році грав за «Астану».