Срна і Хацкевич зіграють за команду Андрія Шевченка напередодні ЛЧ УЄФА в Києві

У складі команд "Турніру чемпіонів", який відбудеться сьогодні, 25 травня, в рамках проведення "Фестивалю чемпіонів" на Хрещатику, відбулися зміни.

Найбільша кількість змін відбулася в складі команди друзів Андрія Шевченка, повідомляє Sport Arena

На турнірі не зіграє легендарний голкіпер Олександр Шовковський, проте були дозаявлені Даріо Срна, Олександр Хацкевич, Олег Лужний, Андрій Воронін і співак Святослав Вакарчук.

Що стосується інших команд, то за команду легенд "Ліверпуля" зіграють Іан Раш, а також фристайлер Лів Кук. А ось до складу легенд УЄФА був дозаявлений Кларенс Зеєдорф, який днями залишив посаду головного тренера "Депортиво".

Окрім змін у складі команд, було проведено жеребкування самого турніру. У півфіналах між собою змагатимуться легенди УЄФА і команда Андрія Шевченка, а також зірки "Реала" і "Ліверпуля".

Читайте також: На Хрещатику запрацювало містечко "Фестиваль чемпіонів"

Нагадаємо, "Турнір чемпіонів" відбудеться сьогодні, 25 травня, на Хрещатику в Києві з 16.00 до 18.15. Фінал Ліги чемпіонів УЄФА-2017/18 між мадридським "Реалом" і англійським "Ліверпулем" відбудеться завтра, 26 травня, на столичному НСК "Олімпійський". Поєдинок розпочнеться о 21.45.

На фото: Д.Срна/Shakhtar.com