Лінарес: Я зроблений з іншого тіста, ніж колишні суперники Ломаченка

Чемпіон WBA в легкій вазі Хорхе Лінарес прокоментував можливість здатися чемпіону WBO в другій напівлегкій вазі Василю Ломаченку під час титульного поєдинку, який відбудеться 12 травня.

Хорхе Лінарес, зокрема, зазначив, що кілька суперників Ломаченка раніше відмовилися від продовження бою, але він з "іншого тіста і ніколи цього не зробить".

"Здатися? Ні за що! Ніколи цього не зроблю. Навколо Ломаченка багато галасу, адже кілька його суперників відмовилися від продовження бою. Але я-то зроблений з іншого тіста. І вам це добре відомо", - цитує Лінареса XSPORT

Нагадаємо, боксерський поєдинок між чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі Василем Ломаченком (10-1, 8 КО) і венесуельським чемпіоном WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом (44-3, 29 КО) пройде 12 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку.

Читайте також: Бокс: Ломаченко та його команда завершили підготовку до бою з Лінаресом

30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (29 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA, яким володіє венесуелець.

Фото: BoxingScene