Фонсека: «Шахтар» не зіграв на своєму рівні

Головний тренер «Шахтаря» відзначив гру суперника та бездоганну роботу арбітрів.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека прокоментував поразку від «Динамо» (0:1). Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу «Футбол 2».

«Перш за все, хочу привітати «Динамо». Сьогодні вони зіграли краще. У нас практично не виходило грати. Після 30 хвилин ми зреагували, створили кілька моментів, могли забити, але «Динамо» добре грало в обороні. Можу визнати: «Шахтар» не зіграв на своєму рівні і не віддав усього себе, щоб виграти.

Читайте також: Шепелєв приніс "Динамо" перемогу над "Шахтарем" у чемпіонаті України

Наші рішення на початку атак були не найкращими. Намагалися розіграти через центр, а мали через фланги. Ми самі винні, обирали неправильні рішення, були повільними, не грали агресивно. «Динамо» забило і закрилося, і ці зони було складно розкрити після пропущеного гола.

Нам не вистачило уважності. Ми дали «Динамо» забити, після чого вони комфортно себе відчули в обороні. Ніяких відмовок бути не повинно. У нас з січня були відмінні показники. А сьогодні ми повинні звинувачувати тільки самих себе.

Це буде чемпіонат до самого кінця. Продовжуємо йти на першому місці. Вірю, що все вирішуватиметься в останній грі.

Читайте також: Хацкевич: У грі з "Шахтарем" на першому плані був результат

Тайсон визнав, що поводив себе не зовсім правильно. Хочу привітати суддів - вони сьогодні працювали на найвищому рівні», - сказав Фонсека.

Нагадаємо, в матчі 27-го туру УПЛ «Динамо» обіграло «Шахтар» 1:0. Переможний гол на рахунку Шепелєва. «Динамо» скоротило відставання від «Шахтаря» до трьох очок.