Матч Відкритого Кубка федерації футболу АР Крим затримали через форму

Перший матч змагань Відкритого Кубка федерації футболу АР Крим, які стартували у понеділок у Херсоні, розпочався із півгодинною затримкою через те, що обидві команди вийшли фактично в однаковій формі.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу повідомив Віктор Бербенцев, директор Херсонської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, на стадіоні якої проходять змагання на Кубок федерації футболу АР Крим.

"Причиною затримки (початку матчу між МФК "Кристал" та ФК "Дружба"- ред.) стало те, що дві команди вийшли на гру в однаковій формі. "Кристал" їздив по нову форму", - розповів Бербенцев.

Матч між командами МФК "Кристал" (м. Херсон) та ФК "Дружба" (с. Новомиколаївка Високопільського району Херсонської області) мав розпочатися у понеділок о 10.00, а розпочався лише о 10.30.

Читайте також: Озброєний російський бізнесмен перервав футбольний матч у грецьких Салоніках

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у понеділок стартували змагання Відкритого Кубка федерації футболу АР Крим. Загалом у змаганнях беруть участь 8 команд, розділені на групи "А" та "Б". Турнір триватиме до 19 березня. Турнір Відкритого Кубку федерації футболу АР Крим проводиться у Херсоні вже вдруге.