"Динамо" у складі 21 футболіста вирушило на матч з "Лаціо"

Вранці 7 березня київський футбольний клуб "Динамо" вирушив до столиці Італії на перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА проти "Лаціо".

У поєдинку, який відбудеться 8 березня, головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич розраховує на 21 футболіста, 18-ть з яких потраплять до заявки на матч. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо".

До складу "Динамо" увійшли:
воротарі - Денис Бойко, Артур Рудько, Володимир Маханьков.
захисники - Євген Хачеріді, Йосип Піварич, Томаш Кендзьора, Микола Морозюк, Артем Шабанов, Віталій Миколенко, Тамаш Кадар, Микита Бурда;
півзахисники - Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Дерліс Гонсалес, Володимир Шепелєв, Віктор Циганков, Микола Шапаренко, Ахмед Алібеков;
форварди - Жуніор Мораес, Артем Бесєдін, Дмитро Хльобас.

Продовжують відновлення після травм Георгій Бущан і Дьємерсі Мбокані. Також до списку гравців не потрапили Карлос Самбрано, Олег Гусєв і Александар Пантич.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита матчу Ліги Європи "Лаціо" - "Динамо"

Увечері 7 березня команда вирушить на римський "Стадіо Олімпіко", де о 18.30 за місцевим часом Олександр Хацкевич в супроводі одного з футболістів поспілкується з журналістами в рамках регламентної прес-конференції. О 19.00 динамівці випробують газон стадіону під час передматчевого тренування.