Морозюк: У "Динамо" хороші шанси на прохід далі в Лізі Європи

Відео

Капітан київського футбольного клубу "Динамо" Микола Морозюк поділився враженнями від матчу з афінським АЕКом (0:0) у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, який відбувся ввечері 22 лютого у Києві.

"Ми вибрали тактику грати другим номером. АЕК - команда досить хороша, грає у комбінаційний футбол. Для нас найголовнішим було - пройти далі, що ми і виконали. Можу привітати нашу команду. Для нас це хороший крок вперед у плані розвитку. Думаю, що ми з кожною офіційною грою додаватимемо. У нас хороші шанси на прохід у подальші стадії. Ризик пропустити є завжди. Завжди хвилюєшся. Для нас головне було - не пропустити, десь нам пощастило. Були й у нас моменти, які потрібно було реалізовувати, могли більш впевнено закінчити цю гру. Але найважливішим для нас було - пройти далі.

Як грається на лівому фланзі? Важко, звикаю. Є свої нюанси, але найголовніше - щоб команда перемагала.

Читайте також: "Динамо" зіграло 0:0 з АЕКом і вийшло до 1/8 Ліги Європи УЄФА

Що тренер сказав у перерві? Грати агресивніше, зустрічати суперника трохи вище, не опускатися низько до своїх воріт. Моментами нам це вдавалося, моментами - ні. Але, пам'ятаю, перед першою грою на прес-конференції мене запитали, чи готові ми на 100%. Я, напевно, перед грою не хотів загострювати ситуацію і сказав, що ми готові на 100%. Але це, напевно, була неправда, тому що неможливо підготуватися на зборах на 100%, тому що не граєш в офіційних іграх. Кожна офіційна гра - це зовсім інший рівень, інше напруження, обстановка, атмосфера і відповідальність. Тому, десь ми поступалися супернику. Але ми пройшли далі, а вони залишили турнір.

Ми дуже вдячні вболівальникам за сьогоднішню підтримку. Так, було дуже холодно. Пам'ятаю підтримку в Афінах - хотілося, щоб нас так само підтримали", - цитує Морозюка офіційний сайт ФК "Динамо".

Відео післяматчевого коментаря Морозюка:

Нагадаємо, футболісти київського "Динамо" зіграли унічию (0:0) у Києві другий матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА з грецьким клубом АЕК. За підсумками двох матчів (перша гра - 1:1) "Динамо" вийшло до наступної стадії турніру. Жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи відбудеться у п'ятницю, 23 лютого, у Ньйоні (Швейцарія).

Читайте також: Хацкевич про матч з АЕКом: Гра нервів, боротьба на кожній ділянці поля

У неділю, 25 лютого, динамівці гратимуть проти рівненського "Вереса" у рамках 21-го туру футбольного чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. Поєдинок розпочнеться на "Арені Львів" о 17.00.