Дальмаєр про жіночу естафету: Україна цілком може бути на подіумі

Олімпіада-2018

Німецька біатлоністка, 24-річна дворазова олімпійська чемпіонка Лаура Дальмаєр поділилася враженнями від змішаної естафети на Олімпіаді у Пхьончхані, у якій Німеччина посіла 4 місце.

"Ми розраховували на медаль і у нас були шанси її здобути. На мою думку, чоловіки також віддали все, що могли для загального результату. Але у підсумку цього було не достатньо, особливо під час фінішної дуелі Арнда і Домініка. Не знаю чи те, що ми бачили  було чесно. Ми розраховували на рішення рефері. Але як сталося, так сталося.

Збірна Німеччини є фаворитом у жіночій естафеті? Вважаю, що ми повністю  готові до естафети, особливо щодо мене. Я чудово відновилася і сьогодні мені справді вдалася хороша гонка. Так, я сподіваюся, що у четвер результат буде трохи кращий, ніж сьогодні", - цитує Дальмаєр sport.ua

Також Дальмаєр оцінила шанси українських біатлоністок у жіночій естафеті, яка відбудеться 22 лютого: "В естафеті все можливо. Україна традиційно претендує на високі місця. Але я завжди фокусуюся лише на своїй підготовці і на можливостях нашої команди, тому не думаю про інших. Однак скажу, що Україна цілком може бути на подіумі, але, сподіваюся, позаду нас".

Читайте також: Варвинець, Віта Семеренко, Джима і Меркушина бігтимуть естафету в Пхьончхані

Нагадаємо, жіноча естафета на Олімпіаді-2018 у Пхьончхані (Республіка Корея) відбудеться завтра, 22 лютого, о 13.15. Українські біатлоністки Ірина Варвинець, Віта Семеренко, Юлія Джима й Анастасія Меркушина вийдуть на дистанцію під 4-м номером.

Фото: Getty Images