Самбрано в "Динамо": Перейшов як вільний агент, обрав №2

Оновлено

Перуанський захисник вже завтра приїде на тренувальний збір киян в Іспанії.

Захисник ПАОК, який належить «Рубіну», Карлос Самбрано підтвердив трансфер в «Динамо». Про це він повідомив перуанським ЗМІ. Згодом перехід підтвердив і сам клуб

«Я пройшов медогляд і підписав контракт на чотири роки. Щойно приїхав до Мадрида і скоро поїду до Марбельї на збори «Динамо», де в четвер вже почну тренуватися з командою. Слава богу, що вдалося підписати контракт з великим клубом», - сказав Самбрано.

Агент захисника Карлоса Самбрано Еліо Касарето розповів, що гравець перейшов в «Динамо» в якості вільного агента. «Ми домовилися про розірвання контракту c «Рубіном», Самбрано перейде в якості вільного агента», - сказав Касарето.

Також Самбрано визначився з ігровим номером, під яким виступатиме за «Динамо». Самбрано вибрав другий номер.

Читайте також: ЗМІ: «Динамо» підписало захисника збірної Перу Самбрано

Нагадаємо, у зимове трансферне вікно «Динамо» втратило центрбека Домагоя Віду, який пішов у «Бешикташ» на правах вільного агента після завершення контракту з киянами. При цьому незрозуміла доля Євгена Хачеріді, контракт якого закінчується наступного літа і ЗМІ говорять про можливий трансфер футболіста. На цю позицію клуб підписав Артема Шабанова з «Олімпіка».

Також «Динамо» взимку підписало півзахисників Беньяміна Вербича з «Копенгагена» і Руслана Ротаня з празької «Славії».